vineri, 10 iulie 2009

TARG PENTRU COPII

Kihi-Kiha si Carturesti s-au pus din nou pe treaba si va invita la joaca sambata, 11 iulie, intre orele 10.00 si 20.00, la cea de-a doua editie a targului de handmade pentru copii, Kihi-Kiha & Co.

De aceasta data, targul are loc in aer liber, laTerasaVerona (Arthur Verona, nr.15), proaspat deschisa publicului. Bucurestiul e atat de letargic vara, iar copiii nu isi mai petrec de multa vreme vacanta la tara, la bunici. Acesta a fost punctul de pornire al organizatorilor, care au gandit o zi intreaga de bucurii si joaca.

Peste 20 de artisti plastici expun haine, obiecte decorative, jucarii si accesorii lucrate cu drag pentru copii. Pe Terasa Verona se pun in scena povesti, se organizeaza workshop-uri, se prepara cele mai racoroase limonde. Cei mici se pot inscrie la ateliere de origami (artistul plastic Rodica Suga), kirigami (maestra Setsuko Sasaki), bricolaj si lucru manual (Interesart), creativitate plastica (Kinder room), pictura (artistul plastic Ramona Stanca), in timp ce parintii vor afla mai multe despre copiii lor cu ajutorul psihologului Adina Beres, specializata in interpretarea desenelor celor mici.

Pentru mai multe detalii si inscrieri la workshop-uri, vizitati pagina oficiala a evenimentului:

www.kihi-kiha-and-co.ro


DJ's room

DJ's room



space room

space room







indianul "Talpa Iute"

indianul "Talpa Iute"